fbpx
0 0 грн.

Натуральнiсть, простота i природнiсть!

Натуральність, простота і природність в дизайні це головні характеристики оформлення інтер'єру в цьому році. Конкретно уявити, що мається на увазі, нам допоможе Скандинавський стиль, який знаходиться на піку популярності. Це один з найлегших і природних стилів в інтер'єрі квартир і будинків. Лаконічність і краса форм, використання природного матеріалу, комфорт і функціональність - ось вони основні складові Скандинавського стилю.

 

Інтер'єри в Скандинавському стилі містять мінімум декору і виконані в світлих природних тонах із простих і натуральних матеріалів. У скандинавському стилі ми знаходимо спокій і впорядкованість. Загальний колорит інтер'єрів - світлий, як би акварельний, з великою кількістю теплих тонів: жовтого, молочно-білого, світлої теракоти. Всі меблі цього стилю - з натурального дерева. Зазвичай це світлі листяні породи, натуральність матеріалу передається і формі предметів інтер'єру.

 

Типово Скандинавські інтер'єри відрізняє кілька характерних ознак. Насамперед, це пофарбовані світлою фарбою або оброблені дерев'яними панелями стіни, можливо і застосування непомітних шпалер під фарбування. Будинок обставляється таким чином, щоб господарям було приємно і зручно, а не завидно гостям. Підлога зі світлих дощок, покрита прозорим лаком, покликана додати легкості інтер'єру навіть скромного приміщення.

 

skandinavskij

 

Використовуваний в Скандинавському інтер'єрі текстиль відрізняється гармонією кольорів і малюнків. Якщо в їдальні стоять успадковані від батьків стільці з чарівними пузатими ніжками і низькими закругленими сидіннями кольору морської хвилі, то вікна прикрасять стилізовані під ретро блакитні фіранки в тон з райськими птахами. Якщо в оформленні квартири використані морські аксесуари, справа цілком природна, що на синіх морських портьєрах будуть красуватися рятувальні круги і якоря. Витончена кремово-оливкова смужка на меблевих чохлах чудово поєднується з бежевим відтінком натуральної деревини.

 

Ще одним елементом, часто використовуваних в скандинавському інтер'єрі, є плетені меблі. Плетені з світлої лози кошики, скриньки і сидіння для стільців покращують відчуття комфорту. Вдалим варіантом так само буде використання вбудованих плетених ящиків з невеликою сосновою шафою, полицею або комодом біло-блакитного або золотистого кольорів.

 

Багато скла це так само важливо при оформленні інтер'єру в даному стилі. Крижаного прозорого і молочного матового, заломлюючого і такого, що розсіює сонячні промені, - весь скандинавський інтер'єр будується на грі світла-тіні. Для фіранок використовують легкі, напівпрозорі тканини, які при денному освітленні пропускають максимальну кількість світла.

 

 Штори, чохли для меблів, килимки, постільна білизна та рушники прикрашають вельми поширені клітчаті малюнки і смужка, а також традиційні Скандинавські візерунки та орнаменти - ялинки, олені, сніжинки, зигзаги. У колірній гамі скандинавського інтер'єру, як правило, домінують білий - він як платформа, на яку накладають кольорові акценти. Для створення кольорових акцентів, можливо, використовувати подушки, пледи, покривала і різнокольорові накидки, в контрастних кольорах.

 

skandinavskij interjer-22

 

Свіжий, милий і ніякої надмірності - скандинавський стиль дуже легко впізнати серед інших дизайнерських стилів - світлий, елегантний, природний і лаконічний, він дарує тепло і спокій, і створює в будинку атмосферу комфорту і затишку. Він догодить і сучасному, і традиційному смаку. Його повітряні фарби дають чудову можливість додати світла і простору вашого будинку. Для оформлення свого житла Ви можете використовувати основні компоненти скандинавського стилю, вміло комбінуючи їх і приносячи в нього по своєму смаку більше авангардних або традиційних рис.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92