fbpx
0 0 грн.

Наші поради як вибрати і купити дитячий халат

На сьогоднішній день в інтернет - магазинах існує величезний вибір дитячих халатів.  Вони, також як і дорослі моделі, бувають зшиті з різних тканин, різних фасонів і різного призначення.

Правильно підібрати і купити дитячий халат ви зможете, коли детально вивчіть види тканин, з яких вони шиються і для якого випадку вам потрібен халат:

- Банні.  Зазвичай використовуються після водних процедур.  Тканина для таких халатів повинна добре вбирати вологу, а сам він повинен бути досить теплим.  Дитячі банні халати бувають махровими, велюровими, з мікрофібри, з вафельного полотна.  Можливо, купити дитячий махровий халат буде кращим варіантом, так як він виготовлений з натуральної тканини і гіпоалергенний.  Хоча і синтетичне волокно має дуже багато плюсів, наприклад, велику довговічність і міцність.  Вироби і мікрофібри або флісу добре утримують тепло і відводять вологу.

Крій банного халата зазвичай вільний, на запах.  Бувають моделі з шалевим комірами, для підлітків, і варіанти з капюшонами для дітей молодшого віку.

- Повсякденні халати.  Головне вимоги до таких варіантів, це зручність і комфортний крій.  Такі халати не повинні сковувати рухи дитини і заважати займатися своїми справами.  Від простих банних халатів вони відрізняються кроєм і наявністю декоративних елементів.

Халат для дівчинки купити можна в вигляді сарафана або туніки з рукавом ліхтариком;  бувають на ґудзиках, кнопках або на блискавки.  Для літнього періоду більше підійдуть моделі з бавовни, ситцю, льону.  Зимовий варіант буває з махорки, велюру, флісу, фланелі.

- Пончо.  Пончо - це рушник з капюшоном, яке вдягається через голову.  Дуже зручно одягати на маленьких діток, так як в ньому немає рукавів, але в той же час все тіло прикрите, а на голові капюшон.

Зазвичай шиються з натуральних тканин - махорки або велюру.

Але який варіант б ви не вибрали, наприклад, купити махровий халат для хлопчика або пончо для дівчинки, вас неодмінно здивує і обрадує різноманітність кольорів і принтів.  Це і мультиплікаційні герої, тварини, машинки, квіти і багато іншого.  Яскраві насичені кольори і різноманітні моделі не залишать дітей байдужими, а якісне виконання не дозволить дорослим хвилюватися за їхнє здоров'я.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92