fbpx
0 0 грн.

Чим мити склянки та як доглядати?

Ви коли-небудь замислювалися, чому ваш набір склянок не виглядає ідеально блискучими? Так, можливо ви відчайдушно мили свої склянки, але все одно, не змогли видалити відбитки або водяні знаки, а тим більше зробити їх бездоганно чистими. Давайте спочатку розглянемо самі склянки, у них є незвичайні форми і області, які ви не завжди можете дістати вручну. Крім того, деякі склянки зроблені з ніжного кришталю, який ламається, якщо недбало помістити його в посудомийну машину. Отже розглянемо детальніше цей процес, тому що неважко ретельно очистити склянки; вам просто потрібно знати, як це зробити належним чином.


ЯК ПРАВИЛЬНО ОЧИСТИТИ ВАШ УЛЮБЛЕНИЙ НАБІР склянок?

Існує багато способів очищення склянок:

  • Перший спосіб - це, мабуть, найпростіший спосіб очистити склянку. Прополощіть її пару раз під гарячою водою, поки вона не стане чистою. Рекомендується використовувати воду при температурі 83 C або вище, оскільки це ідеальна температура для стерилізації вашої склянки. Дати висохнути на повітрі, поклавши її догори дном на рушник.
  • Ви також можете очистити ваш набір склянок з дуже м'яким миючим засобом. Помістіть невелику краплю миючого засобу в склянку. Частково заповнюйте її гарячою водою, споліскуючи від залишку напою. Обов'язково ретельно промийте. Щоб уникнути залишку мила, який забруднює аромат напою, використовуйте миючий засіб тільки на дні і краях склянки.
  • Якщо гаряча вода і миючі засоби не працюють, використовуйте харчову соду для розчинення залишку напою в склянці.
  • Склянки також можна очистити в посудомийній машині. Якщо скло нежирне, вимийте його в самому короткому циклі. Для більш брудного скла використовуйте дуже невелику кількість миючого засобу і не використовуйте ополіскувач. Після циклу дістаньте і протріть склянки бавовняним рушником.
  • Якщо залишилися сліди помади і жирних плям, просто протріть склянку за допомогою паперового рушника, перед тим як мити.

Після миття деякі вважають за краще сушка на повітрі, в той час як інші вважають, що більш ефективно використовувати спеціальну тканину для видалення розводів. Якщо ви збираєтеся використовувати тканину для протирання скла, обов'язково використовуйте тканину з мікрофібри. Крім того, якщо ви хочете переконатися, що залишків мила абсолютно не залишилося, ось корисний трюк: обдайте склянку паром, тримаючи її догори дном над каструлею з киплячою водою. Це також працює для склянок з малюнками. Вам залишиться тільки обережно протерти стакан тканиною. Виключно чисті склянки піднімуть нюхові і естетичні відчуття, під час вживання улюбленого напою.


Як доглядати ЗА НАБОРОМ склянок?

Існує три основні ризики, що призводять до пошкодження склянок:

  • Різкі зміни температури.
  • Механічний вплив.
  • Неправильне використання скла.

Щоб уникнути поломки через різкі змін температури:

  • Не переміщайте склянку з морозильника в духовку.
  • Склінку не можна використовувати або залишати на плиті, тостерний печі, грилі, електричних або прямих вогнях.
  • Не ставте гарячу склянку в холодну воду, на вологих або холодних поверхнях.

Щоб уникнути руйнування через удар:

  • Продукт слід чистити м'яким миючим засобом і водою за допомогою нейлонової або пластмасовою губки, щоб уникнути подряпин.
  • Більшість скляних виробів можна мити в посудомийній машині.
  • Уникайте сильних ударів по склянках.

Щоб уникнути травматизму, пов'язаного з неправильним використанням склянки:

  • Обробка виробів зі скла без уважності може привести до травм.
  • Не використовуйте і не ремонтуйте пошкоджений або зламаний посуд.
  • Уникайте неправильного використання мікрохвильової печі. Чи не нагрівайте або не використовуйте склянки для нагріву харчових продуктів.

    Якщо ви все ще в пошуку де купити склянки в Україні, ми пропонуємо наш інтернет магазин «Next-buy», який надає вашому вибором безліч наборів скляного посуду. Будь то низька склянка або високі склянки для води, соку, пива і безлічі інших напоїв, ви знайдете у нас все що побажаєте. Забезпечте кращий смак вашого напою з належною склянкою. Форма скла, розмір отвору і загальний розмір чаші розроблені, щоб виявити краще в букеті і смаку напою. Також склянки для віскі, пива або безалкогольних напоїв завжди є відмінним подарунком, який точно будуть використовувати!
Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92