fbpx
0 0 грн.

Розкішні покривала

Текстильний декор є невід'ємною складовою інтер'єру спальні. Вишукані покривала з декоративними подушками користуються високим попитом і є ознакою відмінного смаку. Зараз існує величезна кількість брендів з колекціями покривал, і це дає можливість підібрати модель до кожного інтер'єру. Pepper Home, Maison D'or, First Choice, Istanbul, Issihome, Karaca Home ці бренди текстильного виробництва відомі в усьому світі. Головним акцентом їх колекцій є використання натуральних відтінків, силует і вишукане оснащення виробів.

Також важливо відзначити і споживчі якості виробів перерахованих вище брендів:


- висока якість тканин
- оригінальний дизайн
- бездоганне пошиття
- вишуканість гами кольорів
- оригінальність обробки (гіпюр, флорентійське мереживо, камінці, тасьма, вишивка)
- різноманітність стилістики (східна, романтична, гламурна, екзотична)
- довговічність

Матеріали, які використовуються для пошиття виробів мають не тільки розкішний вигляд а й високу якість, переважно це бавовна - яка гарантує приємний тактильний контакт, і сатин - який має чудові гігієнічні характеристики. Покривала виготовляють в розмірі євро, що дозволяє їм виглядати розкішно навіть на ліжках великого розміру, а також мати вигляд гарних важких хвиль по боках. Всі покривала йдуть в комплекті з різною кількістю наволочок і декоративними подушками, які стануть завершальним акцентом для створення вишуканої спальні. Такі покривала стануть незабутнім подарунком на будь-яке святкування, так як вони поставляються в брендовій упаковці у вигляді валізи.

Покривала відмінний вибір для теплих або холодних кліматів, вони можуть легко приховати більш важкі ковдри, коли погода стає холодніше. Вони будуть займати менше місця у вашій шафі, ніж пухова ковдра, і як правило, вони зроблені з більш важких текстурованих тканин, які менш схильні до зморшок.


У дизайні, покривала часто використовуються для того щоб приховати обсяг пухової ковдри, або додати текстуру і глибину ліжка. Їх можна поєднувати з різними подушками і пледами.Існує три основних способи заправити ліжко покривалом, і в залежності від ваших потреб ви можете змінювати їх.


По-перше, ви можете використовувати покривало поверх постільної білизни, без додавання пухової ковдри. Це класичний, чистий варіант який ідеально підходить для літньої спеки. Щоб додати кольору ви можете використовувати плед або складену ковдру біля підніжжя ліжка, коли воно не використовується.


Потім заправте ліжко, як зазначено вище, але складіть ковдру біля підніжжя ліжка. Цей варіант чудовий для весняних або осінніх місяців, коли ви не впевнені чи знадобитися вам щось тепліше.


І останній варіант, ви можете застелити своє ліжко з ковдрою поверх постільної білизни, а потім помістити покривало зверху. Це відмінно підходить для самих холодних зимових ночей, а також це прекрасний спосіб зробити більш гладкий силует ліжка і надати йому сучасності.

Якщо ви вирішили перетворити зовнішній вигляд вашої спальні, додати їй вишуканості і розкоші, то зверніть увагу на вишукані покривала в нашому інтернет-магазині «Next-buy». Стильні та розкішні, елегантні і вишукані, вони здатні прикрасити будь-яку спальню. Наші менеджери з радістю допоможуть підібрати вам колір і розмір покривала, а також надати повну інформацію про кожну вподобану модель.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92