fbpx
0 0 грн.

Ванна: правила догляду!

               Ванна кімната - це дивовижне місце де зливається не тільки бруд з тіла, але і хандра з душі. Водні процедури допомагають зняти втому, розслабитися і очистити думки. Чи не дивно що багато господинь тримають ванну в ідеальній чистоті. Ванна кімната епіцентр вологості в будинку, і не дивно що вона часто піддається нападу грибка та інших бактерій. Особливо актуальна стає чистота ванній при появі в будинку маленької дитини. Купати дитину можна тільки в ідеально чистій ванні. Давайте докладніше розберемося як чистити ванну швидко і безпечно.

krasivaya-vannaya            Для початку потрібно визначити противника, так би мовити поглянути ворогові в обличчя. Отже, буває кілька типів забруднень з якими доводиться боротися: Іржа, Потьоки і Плями жовтого кольору, Вапняковий наліт.

           Причина появи іржі проста і банальна - старі труби. Жовті плями з’являються через вміст у воді домішок: хлор, солі, метал. А ось вапняковий наліт з'являється через жорсткі солі кальцію і магнію, які містяться у воді. Коли ви знаєте причину появи проблеми з нею легше боротися. Для очищення можна використовувати домашні методи або спеціальну побутову хімію.

          При очищення ванни ні в якому разі НЕ МОЖНА, використовувати жорсткі щітки, вони нещадно дряпають емаль і сприяють утворенню тріщин. Чистити засобами з великим вмістом кислот і в складі яких є спирт, вони роз'їдають поверхню. Бажано уникати різких перепадів температури використовуваної води. Експериментуючи з домашнім засобами не перестарайтеся, і не угробьте ванну. Якщо у вас прийняте ручне прання, то не потрібно занадто на довго замочувати білизну у ванній з порошком, він негативно впливає на поверхню ванни.

         Рекомендації по догляду за ванною. Після кожного використання ванної потрібно виробити звичку витирати її насухо, серветкою або гумовим скребком. Коли дійшла справа до генерального прибирання то використовуйте побутову хімію. Зараз майже в кожному будинку місце старої чавунної ванни зайняла нова акрилова, тому давайте дізнаємося як правильно за нею доглядати. Акрил м'який матеріал і не можна використовувати для її чистки жорсткі губки або щітки, також абразивні речовини це може погубити ванну. Чистіть перевіреними засобами, якщо купили нове не перевірене, використовуйте його на невеликій ділянці. Акрилову ванну потрібно мити раз в два тижні.

        Для вибору якісної та ефективної побутової хімії на нашому сайті переходите по посиланню Засоби для ванної!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92