fbpx
0 0 грн.

Все, що потрiбно знати про зимовий макiяж

 

Ми не скажемо нічого нового, що принципи зимового макіяжу відрізняються від літнього. Це стосується не тільки колірних рішень, але і текстури засобів. Правила зимового макіяжу, якому під силу розтопити найхолодніше серце, далі в статті.

 

C настанням холодів ми оновлюємо гардероб, змінюючи все легке бавовняне на зігріваючий кашемірове. Розглядаємо, що носять взимку зірки і визнані ікони стилю, бажаючи виглядати на всі сто навіть в умовах, коли під одягом доводиться ховати кожен сантиметр тіла.

 

Зміни сезону очікують не тільки гардероб, але і косметичка. Гарний зимовий макіяж не залишає шансу виглядати недосить ефектно, навіть якщо фігура сховалася під об'ємним пуховиком, а волосся - під шапкою. Зима багата на чарівні відтінки: перлинно-молочний, вершковий, зігріваючий карамельний, блискучий блакитний.

 

Основні правила зимового макіяжу

 

 Догляд. Віддавайте перевагу якісним засобам з багатим комплексом доглядаючих компонентів, будь то тональний крем, туш або помада.

 

Стійкість. Сильний вітер, мокрий сніг, мороз - зимові погодні умови безсовісно стирають косметику з обличчя. Взимку ми приділяємо особливу увагу продуктам, що продовжують стійкість макіяжу.

 

Природність. Безкраї сніжні рівнини, іній, морозні орнаменти - природа дихає чистотою і свіжістю. А безумовний тренд кожного сезону, натуральний сяючий макіяж, взимку особливо актуальний.

 

devushka

 

Ідеальна шкіра

 

У холодну пору року жіноча шкіра потребує додаткового захисту і живленя. Мороз, сильний вітер і перепади температур створюють для шкіри нові умови стресу. З цієї точки зору зимовий макіяж, в який ми немов вкутуємо шкіру - не просто прикраса, а необхідність для збереження здоров'я. З настанням холодів ми змінюємо зволожуючий крем на «зимовий» поживний і обов'язково наносимо його перед виходом на вулицю. Крім крему, в набір макіяжу «ідеальна шкіра» входять тональний крем і пудра.

 

Макіяж очей

 

Відтінки зимового макіяжу очей підказує сама природа. Як правило, в цей час року актуальні сніжні, пастельні відтінки c легкими текстурами: молочний, лавандовий, лимонний, кавовий, світло-сірий, м'ятний. Ніжно-персикові тіні зроблять колір очей виразним, а погляд - м'яким і сонячним. Блакитні очі засяють з тінями в золотистій і карамельної гамі, карі - у рожевій і синьо-блакитній. Зелений колір очей підкреслять фіолетові, мідні відтінки, а бордові здатні зробити його смарагдовим.

 

Виграшно виглядатиме макіяж очей в теплій шоколадної гамі - він підходить для будь-якого кольору очей і типу зовнішності.

 

Занадто темні тіні або широкі чорні стрілки виглядатимуть недоречно в легкому зимовому макіяжі. А ось тонка стрілка уздовж лінії росту вій з акуратним кінцем створить заворожливий ефект. Нехай вона буде бордовою, шоколадною, графітовою або темно-фіолетовою. Використовуйте підводку на гелевій основі, яка дозволить стрілкам не розмазатися протягом усього дня.

 

Що стосується текстури тіней, зверніть увагу на кремові формули. Такі тіні легкі у використанні, відмінно розтушовуються навіть пальцем і тримаються на повіках довше сухих. Також вони служать прекрасною основою під сухі тіні, істотно продовжуючи їх стійкість. Нанесіть кремові тіні на рухому повіку, розтушовувавши в складочку або вище неї. Пропрацюйте зовнішній куточок нижньої повіки і розтушуйте у напрямку до скронь, створюючи мигдалеподібну форму очей. Для більш насиченого кольору додайте сухі тіні поверх кремових.

 

Взимку сніг летить прямо на туш! Звичайні туші відразу розмазуються, а ось водостійка ні. Ще одна альтернатива - вологостійка туш. Завдяки спеціальним полімерам у складі, туш не обсипається в самий міцний мороз, і не розмазується від мокрого снігу та сліз від вітру. А головне - змивається так само легко, як звичайна.

 

Колір туші може бути класичним чорним, однак світловолосим дівчатам краще використовувати для денного макіяжу сіро-коричневу або коричнево-баклажанну туш для більш м'якого і гармонійного образу.

 

Що стосується брів, оформіть їх звичними олівцем або тінями, потім обов'язково закріпіть волоски гелем для брів. Так брови не втратять свою форму і вигляд навіть в негоду. Пам'ятайте, що брови повинні бути доглянутими і виразними, так як вони будуть одним з небагатьох акцентів на обличчі в денному макіяжі взимку.

 

Порада: використовуючи стійкі косметичні продукти, не забудьте, що знімати їх потрібно спеціальним засобом на масляній основі.

 

Макіяж губ

 

У холодну пору року краще відмовитися від блиску на користь помади, так як відомо, що блиски сушать шкіру губ. Обов'язкові умови для «зимової» помади: вона повинна бути поживною, з непрозорою текстурою і доглядаючими маслами в складі.

 

Скрізь і всюди твердять про те, що матові сухі помади варто відкласти до весни. Але як відмовити собі в розкішних, оксамитових губах? Йдемо ва-банк: нанесіть на ніч пом'якшувальний бальзам для губ, потім ще раз перед нанесенням макіяжу (поки ви перейдете до макіяжу губ, бальзам вже «зробить свою справу» і вбереться). Далі використовуйте базу під помаду - вона заповнить всі нерівності на губах, і стане додатковим захистом від пересихання. Потім за допомогою кисті нанесіть помаду.

 

Актуальні зимові відтінки - ніжні, середньої яскравості, природних кольорів: ніжний ліловий, натуральний рожевий, бежевий, карамельний, мокко.

 

Червоні губи потрапили в топ-трендів цього сезону, що недивно: калина, припорошена снігом, гідна пензля пера кращих майстрів. Червона помада, вдало контрастує з фарфоровою шкірою - мабуть, самий ефектний зимовий макіяж. Можна використовувати також черешневий, сливовий, виноградний відтінки. Чим світліше відтінок шкіри, тим красивіше буде виглядати помада таких кольорів. Привернути увагу до губ можна, скориставшись модною технікою омбре: поєднуйте декілька відтінків губної помади.

 

Порада: доглядаючий бальзам для губ завжди повинен бути у вашій сумочці. Наносьте його кожного разу, коли відчуваєте дискомфорт на губах, щоб не допустити пересихання.

 

Зимовий манікюр

 

Неможливо уявити образ завершеним без лаку на нігтях, гармонуючого з макіяжем чи за задумом суперечуючого йому. Нігті кольору вершкового морозива відмінно поєднуються як зі світлою, так і з темною шкірою. Ідеальна форма для такого манікюру - овал. Спробуйте також всі відтінки шоколаду, темні винні або лаки незвичайної текстури з блискітками різних кольорів і форм. А ще зима - ідеальний час року для манікюру в стилі французької класики.

 

 Варто відмовитися від лаків в червоній і рожевій гаммі - якщо руки схильні до почервоніння від холоду, такі кольори тільки підсилять ефект.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92