fbpx
0 0 грн.

Догляд за дитячою постiльною бiлизною!

 

Купуючи постільну білизну для дитини, Ви повинні не тільки серйозно поставитися до її вибору, але і навчитися правильно за нею доглядати. Адже яким би якісним не був куплений вами комплект, без належного догляду постільні приналежності швидко втратять і привабливий зовнішній вигляд, і свою м'якість, і можуть навіть стати причиною всіляких подразнень на шкірі малюка. Тому потрібно особливу увагу приділити правильному догляду за дитячою постільною білизною.

 

Обов'язково виперіть постільну білизну після покупки. Перш, ніж застелити новим комплектом дитяче ліжечко, обов'язково потрібно випрати постільну білизну, це необхідно для того, щоб позбутися від надлишку барвників та інших речовин, які могли залишитися після виробничого процесу. Ви ж не хочете, щоб малюк дихав усіма цими хімікатами, коли спить.

 

Якщо дитина захворіла постільну білизну потрібно часто прати. Ретельні і часті прання допоможуть позбутися від мікробів, які зібралися в ліжку.

 

453-dreams-vanillaКупуючи постільну білизну, зверніть увагу на рекомендації виробника по догляду за нею. Вони можуть відрізнятися залежно від бренду, виду тканини і обробки, і якщо Ви не будете їм слідувати, постільна білизна може швидко зіпсуватися.

 

Комплекти дитячої постільної білизни потрібно прати не рідше ніж раз на тиждень, щоб випрати її від осілого бруду і пилу. Для прання дитячої постільної білизни використовуйте теплу або холодну воду, так як через гарячу воду матеріал постільних приналежностей може стати жорстким і грубим, особливо це неприємно для ніжної шкіри малюка.

 

Варто також приділити увагу і сушці постільної білизни для дітей. Сушити білизну також необхідно за інструкцією. Якщо у вас є сушарка для білизни, виймайте дитяче ліжко перш, ніж воно висохне остаточно - це допоможе уникнути зайвих складок. Те ж стосується і сушки комплекту на балконі або свіжому повітрі. Краще дитячу постільну білизну досушити в домашніх умовах до повного висихання. Не варто також забувати, що постільна білизна має добре просохнути, перед тим як її складати в шафу, не варто її складати навіть злегка вологою. Зберігати постільну білизну можна в шафі або ящику, який захищає її від пилу і пропускає повітря. Постіль повинна дихати, щоб у ній не завелася цвіль або грибок.

 

Також варто врахувати, що через часті праня постільна білизна дитини буде швидко зношуватися, з якого б якісного матеріалу вона не було б зроблена. Тому стежте за ознаками його зносу. Першими ознаками зносу можна виділити: затерті шви і вицвілий малюнок. Замінюйте постільну білизну вчасно. Не потрібно щоб дитина дихала ворсом, що з'явився на зношених ділянках білизни.

 

Слідуючи цим не складним рекомендаціям, комплект постільних приналежностей для вашого малюка прослужить набагато довше і буде радувати Вас яскравістю фарб і насиченим малюнком, а вашого малюка своєю м'якістю і ніжністю тканини, даруючи йому комфортний і приємний сон.

 

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92