fbpx
0 0 грн.

Дизайн ванноi кiмнати!

 

116894363 3978851 1375093167 image b65Для невеликих ванних кімнат ідеально підійде мінімалістичний дизайн. Бароко, строкаті орнаменти і безліч деталей зроблять маленьку ванну ще більш тісною. Рюші, волани, трояндочки і складні завитки - це не наш варіант. У невеликому просторі доречніші будуть чіткі лінії предметів і декору.

 

Настінне дзеркало - хороший спосіб візуально розширити приміщення. Однак пам'ятайте, що в умовах високої вологості у ванній дзеркало буде потіти. Одне з основних умов стильного дизайну ванної - стерильна чистота.

 

Ще один спосіб візуально збільшити простір - оформити інтер'єр у світлих тонах з окремими яскравими акцентами. Не варто захоплюватися чисто білим кольором. В абсолютно білій кімнаті складно перебувати довго. Крім того, білий кахель вимагає щоденного догляду і миття. Краще вибрати світлий відтінок будь-якого кольору, і доповнити ванну елементами контрастного або того ж відтінку, але більш насиченого. Не варто таже забувати, що в дизайні приміщень працює те ж правило, що й при виборі одягу. Горизонтальні смужки на стінах роблять кімнату ширше, а вертикальні "піднімають" стелі.

 

Дзеркало у ванній може бути обладнане точковим підсвічуванням, але від верхнього освітлення відмовлятися не варто. Рівномірне заповнення простору світлом - ще один спосіб розширити ванну кімнату.

 

 

vannaya-klassika-11

Правило мінімалізму свідчить: чим менше приміщення, тим менше окремих елементів у ньому має бути. А ті, що необхідною, повинні бути мінімального розміру. Стакан для зубних щіток, флакон для рідкого мила або мильниця, інші дрібні, але важливі предмети, повинні поєднуватися за кольором зі стінами і не притягувати до себе погляд. Те ж саме стосується банного халата і рушників. Щоб розставити акценти, краще розмістити у ванній кілька тематичних декоративних елементів - екзотичну раковину, картину або витка рослину, що полюбляє вологу. Такий підхід дозволить додати нашій гранично функціональної ванній кімнаті трохи безтурботності, не захаращуючи простір зайвими деталями.

 

Вкрай цікаві дизайнерські ідеї для ванної кімнати з використанням текстилю - шторок, фіранок, і навіть балдахіна. Зрештою, а чому б і ні? Адже ванна - це таке ж повноправне приміщення в будинку, як спальня або вітальня і так само може бути декорована красивою тканиною! Особливо добре текстильний декор виглядає в класичних ванних, адже текстиль - це невід'ємна частина класичного інтер'єру.

 

При створенні неповторного образу класичної ванної кімнати, необхідно не забувати про те, що сантехніка теж повинна бути підібрана в класичному стилі. Дуже красиво виглядають ванни на ніжках - цілком слушно для обраного стилю. Не тільки сантехнічні прилади, а й змішувачі повинні відповідати стилістиці. Зараз стало модним застосування змішувачів з жовтим покриттям - вони вдало імітують золото, яке застосовувалося в епоху класицизму.

 

Кращим рішенням для типової ванної кімнати буду стилі хай-тек або мінімалізм. Непогано працює і класика, якщо трохи її адаптувати. На щастя, всі три стилі не виходять з моди, розвиваються і залишаються актуальними. Менше деталей, практичність, чисті прямі або плавні лінії - актуальні тренди в сучасному дизайні, які якнайкраще підійдуть для невеликої ванної кімнати.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92