fbpx
0 0 грн.

Будемо модними в новому сезоні!

Спальня це місце нашого відпочинку, тому й обстановка повинна бути відповідною. Повноцінний відпочинок і розслаблення уві сні неможливі без якісної і приємноЇ постільної білизни. Крім фізичного комфорту, вона повинна приносити психологічний затишок і гармонію. У світі текстилю немає суворих меж з оформлення постільної білизни, але все ж рекомендації і тренди для вибору домашнього текстилю існують.

 

Модними в цьому році є пастельні, нейтральні кольори на піку популярності класична біла постільна білизна. Як ніколи в моді клітка і смужка. Популярні фотопрінти, принти 3D, великі квіти, і східні орнаменти, що прийшли на зміну білизні в горошок і дрібні квіти. Отже, докладніше про тренди 2015 року.

 

На піку популярності як і раніше залишається натуральність і гармонія з природою. Тому рекомендуємо віддавати перевагу натуральним бавовняним тканинам, таким як бязь і ранфорс. Зараз у моді також постільна білизна з гладкого жаккардового сатину з щільною текстурою і шовковистою поверхнею. Цього року дуже популярні вінтажні мотиви з великою кількістю рюшів, вишивкою та мереживом.

 

full 029b9ae2fd6d3eb79bcaaba44c902c65

 

У новому сезоні актуальні нейтральні відтінки постільної білизни. У фаворитах сірий і бежевий кольори, а також приглушено-фіолетовий, темно-червоний і відтінки теракотового і коралового. Як ніколи знову популярна постільна білизна класичного білого кольору. У забарвленні зберігається тенденція з етнічними та флористичними мотивами.

 

Вийшли з моди комплекти постільної білизни в горошок і в дрібний квітковий малюнок. На зміну їм прийшла абстракція, клітка і смужка. Популярні фотопрінти, принти 3D, великі квіти, особливо орхідеї, і східні орнаменти. Геометричні візерунки добре виглядають в палітрі з чорним, коричневим і синім кольором.

 

full Pera V4

 

Дизайнери поділяють умовно жіночі та чоловічі забарвлення. Жіночими, як завжди, вважаються флористичні принти, а чоловічими - геометрія і абстракція. З кольорами - навпаки. Традиційно жіночі м'які пастельні тони вибирають чоловіки, а чоловічі - коричневий, чорний, синій - в новому сезоні кращий для жінок.

 

Серед дитячої постільної білизни популярні вироби з кумедними зображеннями тварин, а також мультиплікаційних героїв. Для маленьких діток рекомендуємо вибирати моделі непомітного забарвлення або з розмитими принтами в акварельній техніці. Таке оформлення менше відволікає дитину і не заважає заснути. Дітям постарше рекомендуємо чіткі та яскраві малюнки.

 

157 1

 

Іноді постільна білизна має бути особливою, наприклад, для шлюбної ночі. Рекомендуємо вибирати комплекти з приємних на дотик натуральних тканин, таких як сатин. Забарвлення не повинне бути яскравим. Кращий варіант - однотонні пастельні кольори або класичний білий. Декоративні елементи у вигляді мережива та вишивки додадуть ніжності і романтичності.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92