fbpx
0 0 грн.

Фатин!

 

Фатин - це тонка і прозора синтетична тканина, яка на дотик є дуже пружною і жорсткою.

 

Виробляють цей матеріал декількох видів: однотонний, матовий, блискучий, з малюнком, з різним напиленням. Малюнок може бути завдано способом травлення, друку або вишивкою. Виробляють фатин різного ступеня жорсткості. Саме від жорсткості залежить прозорість матеріалу, тому, чим жорсткіше тканина, тим менше її прозорість. Фатин являє собою дрібну сітку, яка може мати різну щільність. Цей матеріал відомий вже багато років і вироблявся він в основному в білому кольорі для пошиття весільних нарядів. Останнім часом його кольорова палітра значно розширилася і можна придбати фатин практично будь-якого кольору.

 

afnby 2Фатин дуже невибагливий в обробці, з ним легко зможе працювати навіть не фахівець. Ця тканина не вимагає для пошиття спеціальних навичок і дорогого устаткування. Використовують фатин для пошиття весільних та дитячих суконь, а також тюлів. Сьогодні дуже часто ця тканина застосовується дизайнерами для створення декоративних елементів інтер'єру. Фатин відмінно драпірується і тримає форму.

 

Також фатин переважний перед будь-яким іншим видом тканин в тих приміщеннях, де необхідно створити ніжну і затишну атмосферу. Звичайно ж, в першу чергу маються на увазі вікна в дитячій кімнаті або спальні. Немов летить, або струмлива, матерія перетворює вікна - та й кімнату в цілому - надаючи їм ніжні і пастельні фарби. Якщо ж ви хочете, щоб ваші вікна вигідно відрізнялися від вікон сусідів і були помітні з вулиці, зберіть штори за допомогою підв'язок. Завдяки природній м'якості, тканина фатин складеться елегантною гармошкою і додасть вашим вікнам чарівний вигляд.

 

Вироби з фатину перуться вручну або в пральній машині при температурі не вище 30 С. При пранні не можна використовувати засоби, що містять відбілювачі (хлор). Можлива сушка в барабані при більш низькій температурі. Максимальна температура при глажении 110 С (допустимо для синтетики, нейлону, акрилу, поліестеру, ацетату). При прасуванні необхідно використовувати тканинну прокладку. Заборонено користуватися парозволожувачем. Хімічна чистка заборонена.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92