fbpx
0 0 грн.

Постільна білизна сатин

Кажуть, що якщо купити постільна білизна сатин, значить купити собі здоровий і повноцінний сон!  Чи так це насправді?  Давайте розбиратися.

Для початку дамо визначення цьому матеріалу:

Сатин - тканина сатинового переплетення.  Виготовлена ​​з бавовняного полотна або з шовку.  На вигляд і дотик гладка, блискуча і шовковиста.  Поверхня досить щільна, буває гладкофарбована, набивна і вибілена тканина.

На вигляд дуже схожий на шовк, такий же гладенький, але виворіт тканини шорсткий, що не дозволяє білизні сповзти з ліжка під час сну.

Переваги сатиновою тканини:

- Виготовлений з натуральних матеріалів;

- Гігроскопічній;

- гіпоалергенний;

- Ніжний, м'який і повітряний матеріал;

- Не електризується;

- Практично не мнеться;

- Добре переносить прання;

- Зносостійкий;

- Повітропроникний.

Все це разом з досить демократичною ціною для такої тканини дає можливість купити постільна білизна з сатину на довгий час і щасливе користування!

Різновиди сатину.

Сатин має особливий вид переплетення, коли для основи береться щільна нитка, а тонка і кручена йде на лицьову частину.  Чим вище щільність нитки, тим вище блиск і міцність тканини, від щільності ниток на один квадратний сантиметр розрізняють і кілька видів сатину:

Сатин мако - самий щільний і міцний варіант, гладенький.  Дуже легкий, повітряний, практично не мнеться після прасування.  Один недолік - досить високий цінник.  В основному використовується для домашнього текстилю: штори, покривала, скатертини.

Сатин жаккард - має середню щільність тканини і незвичайне виконання.  На цьому полотні сплетені жакардові візерунки з двох ниток, які підходять за кольором.  Примітно, що така тканина не має лицьовій або виворітного боку, а кожна сторона має свій відтінок.  Ви можете купити постільну білизну сатин жаккард і воно буде радувати вас своєю легкістю, довговічністю, і розкішним зовнішнім виглядом.

 

Сатин набивний і купонний.  Мають однакову щільність ниток, але різні способи нанесення малюнка.  При переплетенні забарвлених ниток створюється візерунок і виходить набивної сатин, а купонний - при друку готового візерунка на майбутній підодіяльник або простирадло.  Широко використовуються при пошитті постільної білизни.

Звичайний сатин - найбільш популярний бюджетний варіант, має невисоку щільність ниток.  Але і вартість демократична, що дозволяє купувати відразу декілька комплектів.

Постільна білизна сатин в Україні представлено в широкому ціновому сегменті і величезному асортименті кольорів і розмірів.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92