fbpx
0 0 грн.

Поради як вибрати комплекти постільної білизни

Асортимент сучасних постільних комплектів вражає своєю різноманітністю тканин і багатством вибору.  І, як наслідок, на ринку представлена ​​велика кількість виробників даної продукції.  Деякі тільки починають заробляти собі ім'я, а хтось став досить відомим, не перший рік, випускаючи якісний товар.

Наприклад, якщо у Вас турецька постільна білизна, ви ніколи про це не пошкодуєте.  Його давно оцінили по достоїнству покупці з усього світу.  Турецькі комплекти відносяться до середньої цінової категорії, хоча зустрічаються і більш ексклюзивні варіанти, які виконані з більш дорогих тканин, і призначені для особливих випадків.  Такий комплект не буде соромно піднести і в подарунок.

Дані постільні комплекти мають дизайнерське виконання.  Малюнки і зображення на тканині можна навіть підібрати під конкретний випадок або обстановку.

Це стосується і колірного рішення.  Воно настільки різноманітне, що ви зможете підібрати собі комплект білизни під будь-який інтер'єр.  Відмінною рисою турецьких постільних комплектів є те, що вони несуть в собі не тільки основну функцію білизни для відпочинку, але і декоративну.  За допомогою них ви можете прикрасити спальню і зробити її індивідуальною.

Види тканин постільних комплектів.

Дуже важливо вибрати матеріал з якого виготовлено білизну.  Від цього залежить якість вашого відпочинку.  Для різного призначення існують і різні тканини:

Бавовняна тканина.  Для повсякденного користування краще буде купити постільна білизна бавовна.  Найпопулярніший варіант постільної білизни.  Його переваги полягають в тому, що воно гігроскопічно, у нього довгий термін служби і демократична вартість.

- Ситец.  Набивна хб тканину, виконана з товстих ниток з рідкісним переплетенням, гладкофарбована.  Користується попитом через те, що невимоглива в догляді і має невисокий цінник.

- Бязь.  Бавовняне полотно з товстих ниток частого плетіння.  Тканина щільна, погано мнеться, після багатьох прань зберігає первісну яскравість і насиченість кольору.

- Сатин.  Також на кожен день можна купити постільна білизна сатин.  Це досить щільна тканина з глянцевою поверхнею.  Схожа з шовком тільки зовні, але на відміну від шовку менш примхлива в експлуатації, довговічна і коштує набагато дешевше.

Меланж.  Цей вид трикотажу складається з пофарбованих у різні кольори волокон.  Нитки, які є в цій тканини, можуть бути як натуральними, так і штучними.  Через те, що нитки пофарбовані нерівномірно, білизна виходить оригінальним і красиво забарвленим.

Бамбук.  З'явився не так давно, але вже встиг завоювати популярність і популярність серед покупців.  По фактурі нагадує кашемір або шовк, але не така слизька.  Навіть після частих прань бамбукова тканина залишається антибактеріальної.

Жакардове полотно.  Гладка тканина, без ворсу, своїм малюнком нагадує гобелен.  Виготовляється з ниток, які складно переплітаються на щільної тканини.  Добре переносить механічні пошкодження і часті прання.

Льон.  Одна із старовинних тканин, використовуваних для постільних комплектів.  Відмінно відштовхує бруд і відводить вологу.  Через те, що льон буває важко розгладити, зустрічаються комплекти комбіновані, наприклад, з бавовною.  Гіпоалергенна.

Батист.  Напівпрозора невагома тонка тканина, але при цьому досить міцна.  Виконана з льону або бавовни.

Шовкова тканина.  Найкрасивіша і шикарна, прохолодна на дотик і струмлива.  Але якщо шовкова постільна білизна купити і випрати в звичайній пральній машині, воно може зіпсуватися.  Цю тканину потрібно чистити в хімчистці, щоб вона прослужила вам довго.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92