fbpx
0 0 грн.

Вибираємо набір рушників

Купити набори рушників в Україні можна самого різного призначення і з різноманітних тканин.  Комплекти рушників можна використовувати у ванній, в лазні, в сауні, на кухні,також взяти з собою в поїздку, та де тільки вам буде зручно.

Крім того це може послужити відмінним подарунком, так як набори включають в себе рушники різних розмірів і людині не потрібно буде думати, які рушники докупити.  Всі набори виконані в одній колірній гамі і стилістиці, що може послужити прикрасою інтер'єру.

Комплектація наборів теж буває різною.  Стандартний набір включає в себе від 2 до 5 рушників, починаючи від рук і закінчуючи великим банним.  Якщо врахувати, що на одну людину повинно припадати така кількість рушників:

- Душове - 2,

- Для сауни - 1,

- Для обличчя - 2,

- Пляжне - 1,

- Для рук - 4,

- Для ніг - 4,

- кухонні - 3,

то тоді розумієш, що зайвим черговий набір рушників не буде!

Комплекти ви зможете підібрати як для власного щоденного користування, так і в якості презенту.  В основному, всі подарункові варіанти красиво упаковані в коробку, що дозволяє піднести рушники в красивому і презентабельному вигляді.

Для сім'ї можна вибирати комплекти з однаковим розміром рушників, але різних за фактурою або кольором, щоб у кожного члена сім'ї був свій варіант.  А ось самотній людині, наприклад, можна купити рушник для сауни в комплекті з серветками або іншими речами.  Існують і парні лазневі махрові набори, як варіант, подарувати молодятам або просто близиким друзям.

Купити бавовневий рушник з куточком для купання, в наборі з серветками для обличчя буде доброю нагодою привітати батьків з новонародженим малюком.  Для маленьких дітей бувають і набори хрестильних рушників, одне велике, щоб вкутувати дитини після занурення в купіль, а інше поменше - для витирання голови.

Для кухонних наборів є варіанти, купити вафельні рушники або ж купити рушник з мікрофібри.  У будь-якому випадку такі комплекти стануть відмінним рішенням для комфорту на кухні і будуть прикрасою інтер'єру.

Варіантів комплектів рушників безліч!

Неважливо, вирішите ви купувати набір для себе або на подарунок.  Завжди уважно вивчайте склад тканини.  Відайте перевагу натуральним матеріалами.  Наявність великої кількості синтетики говорить про низьку якість виробів.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92