fbpx
0 0 грн.

Навіщо потрібен килимок на підлогу?

Все більше людей вважають за краще дерев'яні підлоги або плитку в своїх будинках, що означає, що килими стають невід'ємною частиною декору. Вони не тільки зручні та комфортні, але також можуть приховувати безліч недоліків підлоги, від дрібних подряпин домашніх тварин і переміщення меблів до великих плям і недоліків, які назавжди залишаються в списку «виправити». Килимки пропонують безліч переваг - зниження шуму, додавання тепла і м'якості, затишне почуття під ногами, але стиль, безсумнівно, вплине на прийняття рішення про те, який же килимок вибрати. Якщо ви не можете вирішити, який килим для вас, або ви не впевнені, що він дійсно потрібен? Ми тут, щоб допомогти.

КИЛИМКИ ДЛЯ ДЕКОРУ КІМНАТИ

Килимки створюють пишну м'яку поверхню, але вони також можуть швидко оновлювати кольорову схему практично в будь-якій кімнаті. Використовуйте свій обраний килимок в якості основи для нової кольорової теми або використовуйте його як останній штрих, щоб додати колір і об'єднати кімнату.

Якщо ваш будинок має план відкритого планування, ви можете використовувати килими для створення прозорих зон в різних просторах. Створіть певну столову з великим килимком під столом і стільцями або створіть візуальний розрив між житловими і обідніми приміщеннями, помістивши килимок під журнальний столик перед вашим диваном.

Темний паркет в поєднанні з обмеженим природним освітленням може зробити кімнату ще більш темною. Килим в світлому кольорі розбавить темні тони і зробить кімнату більш просторою і легкою.

Килим може закінчити погляд, але він також може стати натхненням для перестановки. Існує безліч візерунків на вибір, тому, знайти свій з першого разу, не повинно бути занадто складно.

ПРОЯВІТЬ СВІЙ СТИЛЬ


Килимки бувають різних видів, розмірів, тканин, візерунків, текстур і кольорів. Не бійтеся проявити фантазію і прикрасити простий або нейтральний декор яскравим і незвичайним килимком. Спробуйте нові текстури і розміри і змішайте їх разом, щоб додати затишок і нові цікаві деталі в ваш інтер'єр. Намагайтеся вибирати не дуже маленькі за розміром килимки, оскільки це може зробити зменшуючий ефект кімнати. Великі килимки зазвичай краще виглядають, і не бійтеся розташовувати на них свої меблі поверх.

КИЛИМКИ ДУЖЕ ПРАКТИЧНІ


Приховують недоліки підлоги - подряпини, сліди і плями можна приховати з уваги за допомогою килимків.

Забезпечують захист - плитка і дерев'яні підлоги можуть бути дорогими для заміни, тому захист ваших підлог килимом може бути економічно ефективним варіантом.

Спрощують прибирання - килимки набагато легше чистити, ніж всю підлога, все, що вам потрібно, це один раз пройтися пилососом, щоб прибрати пил і крихти, які можуть бути в волокнах. В якості альтернативи, коли дозволяє погода, можна повісити свій килимок зовні і вибити пил.

Шумоізолюючий - килимок, що покриває підлогу, значно зменшить шум в приміщенні. На відміну від жорстких підлогових покриттів, килими здатні поглинати звук.

Антиалергенний - відомо, що волокнисті поверхні захоплюють алергени в домашніх умовах, тому ви можете вирішити, що килимки шкідливі для страждаючих на алергію. Проте недавні дослідження довели зворотне: килими і килимові покриття дійсно можуть бути корисні для страждаючих на алергію через їх здібності ловити алергени. Алергени потрапляють в волокна, тому їх меншає в повітрі в вашому домі, і також їх з легкістю можна потім очисти на вулиці. Якщо ви або члени вашої родини страждаєте від алергії і не маєте килима в своїх житлових приміщеннях, ви можете протестувати, чи поліпшить ситуацію його купівля.

ЯК СТВОРИТИ КОМФОРТ?


Додавання затишного килимка допоможе утримати тепло в кімнаті, особливо в холодні місяці. Не всі ми перевзуваємось як тільки приходимо додому, а ходити по твердій підлозі - не найприємніше відчуття. Придбання килимків дозволить відчувати м'якість і тепло під ногами. Якщо у вас є дітки, вони теж оцінять килимок - особливо малюки, які тільки вчаться повзати і ходити. Також завдяки коврикам перед вхідними дверима ваші гості зможуть витерти ноги, перш ніж увійти в ваш будинок, що змусить вас і їх відчути полегшення, так як на вашій красивій чистій підлозі не буде ніяких брудних слідів.

З такою кількістю причин, щоб купити килимок, варто перейти в наш розділ «килимки для підлоги та ванної», щоб переглянути наш величезний асортимент у всіх розмірах, кольорах і стилях!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92