fbpx
0 0 грн.

Як обрати постільну білизну?

Красива постільна білизна - одна з радощів життя і те, у що варто інвестувати. Ми всі проводимо багато часу в ліжку і немає нічого кращого, ніж простягати ноги вранці під красивою ковдрою. З постільною білизною починається і закінчується наш день, незалежно від того, що відбувається між цим. Ми знаємо, що купити постільну білизну в Інтернеті може виявитися складним завданням, так як важко оцінити якість, не маючи можливості доторкнутись до матеріалу, і тому ми сподіваємося, що це керівництво дасть вам більше впевненості у виборі.

Якщо ви бажаєте придбати дійсно високоякісний комплект постільної білизни, варто ознайомитися з усіма перевагами і недоліками цього текстилю. Основною вимогою для текстильних виробів цієї категорії є гігроскопічність і повітропроникність. Більшість натуральних тканин відмінно поглинають вологу, завдяки чому, натуральна постільна білизна є найкращим вибором. Постільні приналежності вимагають регулярного прання, тому вони повинні бути довговічними, тобто з міцних матеріалів. Занадто м'які і тонкі тканини після декількох місяців використання стають марними: з'являються дірки і розповзаються шви. Необроблених крайок і виступаючих ниток не повинно бути. При створені хорошої постільної білизни використовуються цільні шматки тканини, тобто без зайвих швів посередині вироба. Також важливі і шви виробів, вони повинні бути акуратними. Якість барвників є ще одним важливим моментом, який не можна ігнорувати. Постільна білизна, з низьким ціновим діапазоном, найчастіше стає непридатною після першого прання і втрачає свій яскравий початковий колір. Крім того, неякісні барвники можуть викликати алергію та інші проблеми зі шкірою.


ЯКОГО РОЗМІРУ МОЖНА КУПИТИ ПОСТІЛЬНу БІЛИЗНу: півтораспальну, двоспальну, ЄВРО, ЄВРО МАКСІ, СІМЕЙНу?

Перш ніж здійснювати будь-які покупки, переконайтеся, що знаєте розмір вашого матраца, ковдри і подушок. Вони повинні відповідати розмірам вашої постільної білизни. Таким чином, ви не будете розчаровані, якщо комплект не підійде за розміром. Не потрібно витрачати час на повернення покупки, яка не підходить, просто приділіть кілька хвилин, щоб зняти мірки. Якщо у вас є які-небудь питання про розмір, зв'яжіться з нашими менеджерами або напишіть у нашу службу підтримки клієнтів - ми будемо раді допомогти.


Screenshot 8
З ЯКОГО МАТЕРІАЛУ КРАЩЕ КУПИТИ КОМПЛЕКТ постільної Білизни?

Найважливішим фактором, що визначає якість вашого постільної білизни, є якість матеріалу, з якого вона зроблена. Важко зрозуміти, яку тканину вибрати, і часто варіанти різноманітні і можуть вводити в оману. Нижче наведені короткі описи найбільш поширених тканин, з якими ви, ймовірно, зіткнетеся:


1. Бавовна - найпопулярніша тканина, яка використовується для виготовлення постільної білизни, і не без підстав. Вона міцна, дихаюча, м'яка, легко доглядається і, як правило, цілком доступна.

2. Ранфорс і Бязь - це натуральні тканини з 100% бавовни, дуже схожі між собою. Вони здатні перенести прання в гарячій воді, не змінюючи свій колір, не дають усадки після і не линяють. Єдине що їх розрізняє це щільність, бязь трохи тонше і ніжніше на дотик. Таке постільна білизна є ідеальним поєднанням якості і доступності.

3. Сатин - це розкішно м'яка і шовковиста тканина з блиском, що нагадує шовк. Ті, хто зважився купити постільну білизну сатин - вже не захочуть повернутися до бязі. Завдяки своїй зносостійкості і міцності, воно здатне прослужити дуже довго радуючи вас своїм лоском.

4. Бамбук - це дихаючий матеріал, який забезпечує прохолодне відчуття. Це робить його відмінним варіантом для пошиття постільної білизни, яке допоможе вам комфортно спати влітку. Крім зручності, такий матеріал є натуральним, антибактеріальну, протимікробним, гіпоалергенним, міцним і поглинає вологу.

5. Полікоттон - це листовий матеріал, виготовлений із суміші штучного поліестеру і натуральної бавовни. Він зручний, вимагає мінімальної прасування і за ним легко доглядати.

6. Фланель - цей матеріал є улюбленим протягом зимових місяців для багатьох людей, тому що він виготовлений з 100% бавовни і є неймовірно теплим і м'яким.

Види тканинних плетінь:

Страйп-сатин - це смугасте полотно, в якому по черзі переплетені сатин і жаккард. Постільну білизну з страйп сатину можна часто зустріти в дорогих готельних номерах. Така постільна білизна виглядає дуже елегантно і стильно в будь-якому інтер'єрі.

Сатин-жаккард - це візерункове переплетення, яке надзвичайно складно створити. Тканина характеризується складними рельєфними візерунками на лицьовій поверхні тканини. Постільна білизна і покривала з цього матеріалу вважаються елітними і мають розкішний дизайн

Після того, як ви прийняли рішення з якої тканини і якого розміру постільна білизна вам потрібно, прийшов час перейти до стилю. Тут важливі деталі та оздоблення вашого постільної білизни - головне в кімнаті це ліжко, а кольори і обробка, які ви вибираєте, повинні доповнювати ваш дизайн і привносити загальний вигляд. Подумайте, як ви можете використовувати постільну білизну, щоб додати тонку текстуру, створити контраст або збалансувати палітру кольорів в своїй кімнаті.

Інтернет-магазин «Next-buy» пропонує вам недорого купити постільну білизну від турецьких і польських виробників, яка прослужить вам довгий час і порадує своєю якістю. Сподіваємося що за допомогою цієї статті вам буде ще простіше вибрати комплект постільної білизни який буде радувати вас і ваших близьких!

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92