fbpx
0 0 грн.

Інтер'єр в нейтральних відтінках

Нейтральні інтер'єри так само популярні, як і яскраві, і є кілька вагомих причин так вважати. Нейтральні кімнати елегантні, класичні, і вони ніколи не виходять з моди. Але є кілька факторів, які ви повинні враховувати при оформленні квартири в нейтральних відтінках.

Є досить багато суперечок про те, як визначити «нейтральність», коли справа доходить до кольорів, але зазвичай вони вважаються тими, які не відображаються у колі кольорів. Вони м'які, тонкі і легко змішуються з іншими відтінками. Традиційно кольори, такі як білий, бежевий, сірий, хакі і слонова кістка вважаються нейтральними, але майте на увазі, що всі вони можуть мати різні відтінки і можуть вважатися або теплими, або холодними.

Screenshot 2Нейтральні кольори, як правило, заспокоюють і легко прикрашають, через що так багато людей дотримуються їх. На відміну від більш яскравих відтінків, які важко піддаються поєднанню, нейтральні кольори працюють практично з будь-яким іншим кольором. Оформлення кімнати нейтральною схемою кольорів зазвичай вважається «безпечним», але якщо ви не будете обережні, нейтральна кімната може стати дуже простою і нудною. Якщо ви збираєтеся прикрасити інтер'єр нейтральними кольорами, переконайтеся, що ви робите все правильно.

При декоруванні нейтральною схемою кольорів, однією з найважливіших речей є використання якомога більшої кількості текстур. Змішайте грубе з м'яким, глянцеве з матовим і шорсткувате з гладким. Текстура - це те, що створить найбільший ефект. Подумайте про використання таких текстур, як замша, оксамит, трикотажні вироби, овчина і багато іншого. Багатошаровість - це те, що створює найбільше почуття глибини в просторі, а в нейтральних інтер'єрах воно важливіше, ніж в будь-яких інших. Ви завжди можете додати в інтер'єр різний текстиль, такий як ковдри і подушки, поверх диванів і стільців, але не зупиняйтеся на досягнутому. Спробуйте додати килимки з різних матеріалів або складіть предмети декору один перед одним. Коли всі кольори в кімнаті майже однакові, форма займає центральне місце. Подумайте про форму ваших меблів і аксесуарів, тому що вони будуть дуже помітні в інтер'єрі з спокійними відтінками. Сірий диван на сірому тлі стає цікавішим, якщо на ньому є цікаві деталі або покривало. Щоб додати ще більший інтерес до нейтральної кімнаті, варто придбати різні архітектурні деталі. Подумайте про такі речі, як панелі, стельові розети і т. д. Ці деталі можуть мати значний вплив на всі нейтральні кімнати, більше ніж на їх яскраві аналоги.

Кожна нейтральна кімната потребує теплоти. Частину затишку будуть давати різні текстури, але матеріали, такі як дерево, теплі метали, такі як латунь і бронза, можуть допомогти додати атмосферу тепла. Нейтральна кімната може скористатися сезонними змінами. Коли погода стає холодніше, згорніть важкі килими і замініть їх плюшевим і більш темним нейтральним килимком; витягніть штори з оксамиту і замініть легкі літні подушки важчими, темнішими версіями. Нейтральні інтер'єри можуть бути такими ж теплими, зручними і затишними, як їх більш яскраві копії. Але якщо ви не дасте їм достатньої кількості уваги, ви ризикуєте жити в простому і нудному просторі.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92