fbpx
0 0 грн.

7 місць, які ви забули очистити

Коли ви заходите у кімнату, зазвичай легко побачити що потрібно прибрати. Там є багато брудної білизни, що очікує прання; або кухонна раковина завалена брудними тарілками, каструлями і сковорідками. Але як тільки очевидні речі прибираються, ви забуваєте про іншу частину кімнати. Погляньте на сім місць, які ви забуваєте прибирати.

Підлога під меблями

Коли ви дивитеся під ліжко або диван, як правило, бачите трохи пилу, який можна швидко прибрати ганчіркою або пилососом. Але ви не приділяєте час, щоб побачити картину в повному обсязі? Ви можете бути в шоці від того, що ви знайдете під ліжком, кріслом або столом. Використовуйте свою ганчірку або пилосос, щоб прибрати ці місця від павутини, пилу і бруду, хоча б два рази на рік.

Стіни і плінтуса

Пил і бруд можуть осідати на вертикальних і горизонтальних поверхнях. Відкрийте штори або жалюзі і ви будете вражені тим, наскільки багато пилу може виявитися на ваших стінах, який прихований від очей текстилем. Якщо у вас текстуровані шпалери, то пил здатний накопичуватись ще більше. Почніть з верхньої частини стіни і очищайте, використовуючи ганчірку, яка захоплює частинки пилу. Завершіть, очистивши всі брудні місця, які можуть бути навколо вимикачів світла і дверних ручок. Закінчивши очищення ваших стін, зверніть увагу на плінтуса. На цих крихітних виступах можна зібрати дивовижну кількість пилу. У таких кімнатах, як кухня і ванна, де більше вологи, вам, ймовірно, доведеться протирати плінтуси вологою тканиною, тому що вологість перетворила пил в бруд, який чіпляється за поверхню.

Верх шаф, дверей і обрамлення картин

Коли ви прибираєте, знайдіть час, щоб перевірити поверхню шаф і обрамлення картин або фотографій. Ви можете побачити там більше бруду, ніж ви очікували. Ми схильні ігнорувати те, що виходить за межі нашого поля зору. Регулярно очищайте верхню частину дверних обрамлень, верх шаф, і рамки картин. Поки ви там, перевірте світильники і стельові вентилятори. Одноразова ганчірка з висувною ручкою - ваш кращий інструмент для захоплення пилу та павутини. Якщо у вас його немає, використовуйте чисту тканину з мікрофібри і закріпіть її на ручку мітли або швабри.

Повітряні фільтри і вентиляційні отвори

Якщо повітря, що повертається в систему, не фільтрується, щоб вловлювати частинки пилу, то воно просто повернеться в житловий простір. Існують різні типи фільтрів, від дуже дорогих, до недорогих сіток. Який би тип ви не використовували, їх потрібно змінити або очистити, щоб вони були ефективними. Поки ви міняєте фільтр, приділіть час очищенню вентиляційних решіток. Ви гарантовано будете дихати легше.

Текстиль

Легко зрозуміти коли потрібно прибрати у шафі. Полиці переповнені і на вас падає одяг, коли ви відкриваєте двері. Але коли в останній раз ви чистили саму шафу, включаючи поллиці? Наприклад шафи для взуття можуть бути дуже пильними і брудними через грунт, який потрапив туди разом з взуттям. Таке місце може стати живильним середовищем для цвілі і комах, які потім будуть псувати ваш улюблений одяг. Раз в сезон, витягніть все з шаф і зробіть в них ретельне очищення. Це також ідеальний час, щоб впорядкувати і викинути всі ті речі, які вам дійсно більше не потрібні, і акуратно зберігати інше.

7 places you re forgetting to clean 7Пилосос, швабра, щітки.

Якщо всі ваші інструменти для прибирання дійсно брудні, то кожен раз, коли ви їх використовуєте, ви можете просто розкидати бруд. Коли в останній раз ви дивилися на свої пилососи, швабри або щітки? Звичайно, ви забираєте одноразовий мішок зі свого пилососа. Але кришку потрібно мити і ретельно чистити кожен місяць або близько того. Більшість з них можна мити в гарячій, мильній воді і дати висохнути на повітрі. Ймовірно, є фільтри, які слід мити або міняти. Перевірте щітки і видаліть будь-яке заплутане волосся або сміття з них. Ви отримаєте якісний результат прибирання, після цих процедур. Всі швабри, губки та засоби для чищення повинні бути очищені гарячою водою і дезинфікуючим засобом після кожного використання. Кухонні губки можуть містити і поширювати небезпечні бактерії, якщо їх не обробляти належним чином.

Кімнатні рослини

Незалежно від того, чи є ваші кімнатні рослини справжніми або декоративними, вони можуть накопичувати величезну кількість пилу. Більшість живих рослин люблять легкий душ. Якщо вони занадто великі, використовуйте тканину з мікрофібри або одноразову ганчірку, щоб витерти кожен лист. Декоративні рослини також можуть бути запилені, їх потрібно протерти ганчіркою, а також висушити після цього.

Сподіваємося що дана стаття була для Вас корисною, а якщо ви шукаєте, де придбати засоби для прибирання, інтернет магазин «Next-buy» може запропонувати великий асортимент товарів за дуже приємними цінами, просто переходьте в розділ «Побутова хімія».

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92