fbpx
0 0 грн.

«Зворотня доставка»: який сенс?

 

              При замовленні через інтернет, люди часто бояться бути ошуканими. Це і не дивно адже зараз дуже багато шахраїв в соц. мережах, і на безкоштовних торгових майданчиках, які після так званої «угоди» видаляють своє оголошення чи сторінку в соц. мережі і шукай вітру в полі. Найчастіше вони пропонують занадто низьку ціну за товар, при цьому головною умовою є 100% оплата на карту. Коли люди бачать спосіб заощадити їх пильність трохи притупляється, і вони з радістю перераховують зазначену суму на карту шахрая, після чого останній просто зникає (не відповідає на телефон, сторінка не доступна або такої не існує) Через такі витівки в першу чергу страждають чесні інтернет-магазини, які працювали над своєю репутацією не один рік, і багато вклали в своє творіння, але при цьому втрачають клієнтів банально через те що люди бояться оплачувати на карту, а післяплатою занадто дорого (якщо товар не дорогий), і клієнт просто відмовляється.

b4a8095a449743f1a70c348b884c7524              Виловити всіх шахраїв в інтернеті ми не здатні, але пояснити недоліки і переваги післяплати компанії ТОВ «Нова Пошта» можемо. Давайте роз'яснимо відразу, якщо ви впевнені в чесності і порядності інтернет-магазину в якому збираєтеся робити покупку, не роздумуйте вибирайте оплату на карту, ви не тільки заощадите гроші, але і час.

             Ми працюємо з платіжними картами ПриватБанку, їх система переказів настільки налагоджена що ви можете зробити переклад грошовий коштів не виходячи з дому через Приват 24, для цього вам потрібно мати карту і доступ в систему. Другий варіант це оплатити через термінал ПриватБанку. ПЕРЕКОНЛИВЕ ПРОХАННЯ при переказі грошей через термінал використовуйте тільки термінали ПриватБанку, вони зараз стоять на кожному розі в кожному другому магазині. В іншому випадку при перекладі грошей через інший термінал грошові кошти надходять на рахунок строком до п'яти робочих днів, а до надходження грошей на карту замовлення вам ні хто не відправить, так що розумно пошукати потрібний термінал. Ну і останній варіант перерахування грошей на карту це через касу в будь-якому відділенні ПриватБанку, але ось це вже може зайняти час, саме черга, а в банку вона в принципі на постійній основі, але тут вже вибір за вами.

s201            Що стосується зворотньої доставки або як її ще називають «післяплата», «переказ на пошті», «оплата на місці / при отриманні». Є в цій системі значний плюс, замовляючи з неперевіреного джерела, ви можете бути впевнені в тому що обмануті не будете, так як оплачуєте вже на відділенні НП при отриманні замовлення, і маєте можливість переконається, що вам прислали замовлене.

            Але чи є сенс замовляти товар післяплатою в перевірених інтернет-магазинах? Просто деякі клієнти не знають про переплату яку здійснюють за цю послугу, дуже часто можна почути - «Тільки 2%, хіба це багато?», Багато якщо не забувати, що ці 2% додаються до фіксованої вартості оформлення переказу, а саме 20 грн. Питання наступне ви замовляєте товар вартістю 60 грн, замовляєте послугу «зворотня доставка» і при цьому на пошті у вас просять до оплати не 60 грн, і навіть не 90, а як мінімум 112 грн, чи є сенс оплачувати, звичайно немає і ви просто відмовитеся від посилки, а інтернет-магазин оплачує вашу «доставочку» у вартість самого товару, тому не ображайтеся якщо деякі, швидше що багато, інтернет-магазинів відмовляють відправляти післяплатою приблизно до 300 грн. Краще перегляньте відгуки компанії, і приймайте рішення про покупку при оплаті на карту.

           Шановні клієнти, будь ласка, перед оформленням замовлення прийміть здорове рішення чи є сенс купувати вінчик за 30 грн, післяплатою і не витрачайте свій час і час менеджера на пояснення умов роботи перевізника! Дякую за увагу ваш надійний інтернет-магазин Next-buy!  

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92