fbpx
0 0 грн.

Оригiнальнi штори-нитки!

 

Якщо ви хочете оригінально і нестандартно прикрасити своє вікно, це в принципі не є проблемою. Штори-нитки або ж, як їх ще називають кисея, це те де вашої фантазії немає меж. Їх можна як просто повісити на вікно, так і зробити різні переплетення, додати різні аксесуари і пограти з кольорами, і ви вже точно можете, не турбується, що у когось з ваших знайомих вікно прикрашене таким же чином.

 

full bfe204eb1078275e427fcbbf8c492e81Кисея як вид тканини - надзвичайно легка, прозора бавовняна матерія полотняного переплетення, у якій нитки основи попарно обвивають утокові нитки, взаємно перехрещуючись між собою, тоді як утокові лежать окремо і абсолютно прямо.

 

Така тканина популярна на Сході, оскільки в задушливому і жаркому південному кліматі вона затінює приміщення, дозволяючи при цьому свіжому повітрю вільно циркулювати. Кисея створює в приміщенні загадковий, незвичайний і екзотичний інтер'єр через, що популярна і в наших краях.

 

В даний час кисея в Україні відома як елемент декорування вікна. Проводиться така кисея переважно з синтетичних матеріалів. Найбільшу популярність в Україні здобула кисея з Китаю, Туреччини, Індії, Німеччини та Італії.

 

Штори-нитки ділять на кілька типів, основні з них можна виділити за колірною гамою - кисея однотонна і райдужна кисея. Однотонні складаються з одного кольору, райдужні відповідно включають в себе безліч кольорів. За забарвленням їх існує немислима кількість відтінків від самих блідих до яскравих і насичених.

 

Так само існують штори-нитки з різними прикрасами. Штори-нитки дощик з блискучими вставками в основі кисеї, особливо ефектно виглядатимуть в сонячну погоду, гра світла зробить свою справу і ваше вікно здобуде неперевершений вигляд. Так само штори-нитки з люрексом, люрексова нитка в переплетенні з однотонною або райдужною кисеєю, додасть блиску. Прекрасною додатковою прикрасою є намистини або стеклярус на нитках.

 

Штори-нитки можуть бути не тільки прямими роздільними нитками, так само існують штори-нитки оригінальних форм і об'ємні. Кисея з переплетеннями і навіть з вишивкою. Якщо вам набридли звичайні тюлі - кисея ідеальний варіант, тут вже ви можете стати самі собі дизайнером, і планувати їх розташування переплетення і навіть поєднання кольорів на свій смак і розсуд.

Інтернет магазин Next-buy | Домашній текстиль, все для вікна, рушники, нижня білизна, жіночі сумочки, скатерти і серветки, пледи і ковдри
вул. Геологів,1 29019 Хмельницький, Україна
+3 (098) 158-14-02, +3 (095) 860-51-50, +3 (063) 198-54-92